Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jazzkonkurrencen 2022 – 2. runde

10. March 2022 @ 20:00 - 23:00

Free
Woodhouse Jazzkonkurrencen 2022

De fire bands til Jazzkonkurrencen 2022 er fundet og er nu klar til at skyde konkurrencen i gang. Deltagerne vil gennem tre koncerter spille om muligheden for at vinde 10.000 kr. til et selvvalgt projekt, samt få værdifuld liveerfaring og feedback fra en række professionelle musikere og aktører.

De fire udvalgte bands, der skal deltage i dette års Jazzkonkurrencen er Tigeroak, David Miilmann Group, Baryl og Woodhouse.

Af tre omgange skal orkestrene på scenen og forsøge at spille sig videre i Jazzkonkurrencen. Første runde af konkurrencen bliver præsenteret d. 25. februar på Huset i Hasserisgade i Aalborg, hvor alle fire bands vil spille foran både publikum og en jury. Herefter går tre bands videre til Kolding, hvor anden runde finder sted d. 10. marts. Ligeledes vil der her blive valgt ét band fra, så der til sidste står to finalister tilbage.

Finale på Jazzhus Montmartre

De to finalister vil få del i et skræddersyet forløb, som bl.a byder på muligheden for at indspille nyt materiale, lave videoshoots, få én-til-én coaching samt at få landsdækkende mediedækning ved interviews hos bl.a. P8 Jazz.

Til finalen d. 7. maj på Jazzhus Montmartre i København vil vinderen af Jazzkonkurrencen blive kåret, og løber dermed af sted med 10.000 kr. til et selvvalgt projekt, samt muligheden for at spille på nogle af landets jazzfestivaler. De to første runder af Jazzkonkurrencen er offentligt tilgængelige og med fri entré.

Details

Date:
10. March 2022
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Free
Website:
https://www.godset.net/koncerter/koncert/jazzkonkurrencen

Organizer

Jazz Danmark
View Organizer Website

Venue

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *